Hastanemiz Yeni Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yenilenen Patoloji Laboratuvarı Açılış Töreni Gerçekleşti

İlan Tarihi:11.1.2024 22:54:00
Güncelleme Tarihi:11.1.2024 23:12:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yeni Patoloji Laboratuvarı düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Açılış törenine, Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, hastane yöneticileri, öğretim üyeleri ve personel katıldı.

Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu gerçekleştirdiği konuşmasında, "Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yeni Patoloji Laboratuvarı, hastanemizin hizmet kalitesini önemli ölçüde artıracaktır. Bu ünitelerin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış töreninde konuşan MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, hastanenin hizmet kalitesini artırmak için önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yeni Patoloji Laboratuvarı, bu yatırımların en önemli örneklerinden biridir. Bu üniteler ile hastanemizdeki ameliyathaneler, yoğun bakımlar ve diğer klinikler için steril alet ve malzeme temini daha hızlı ve güvenli bir şekilde sağlanacaktır. Ayrıca, yeni patoloji laboratuvarı ile hastalıkların teşhis ve tedavisinde daha doğru ve hızlı sonuçlar elde edilecektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise, "Hastanemiz, Manisa'nın ve bölgenin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap veren önemli bir merkez. Bu iki yeni birimimizin de hastanemize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Vali Ünlü, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'nin Manisa'nın en önemli sağlık kurumlarından biri olduğunu belirterek, "Hastanemiz her geçen gün gelişerek büyüyor. Bugün açılışını yaptığımız Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yeni Patoloji Laboratuvarı, hastanemizin hizmet kalitesini daha da artıracaktır. Bu vesileyle emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Açılış töreninin ardından, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Yeni Patoloji Laboratuvarı'nı gezen protokol üyeleri, yetkililerden bilgi aldı.

1-4 1-22 1-5 1-2 1-8 1-9 1-11 1-13 1-18 1-23 1-14 1-10 1-24 1-7 1-16 1-17 1-1 1-25 1-15 1-20 1-3 1-12 1-19