Sağlık Bakanlığı Kalite, Verimlilik ve Akreditasyon Daire Başkanlığı değerlendirme süreci; Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen, değerlendirici ekibi üyeleri, İzmir Medical Park Hastanesi Dr. Özlem Ecemiş, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Zehra Baltacı Selvi , Eyüpsultan Devlet Hastanesi Çağlar Yılmaz Başulas ve Dicle Üniversitesi Murat Biçimli’nin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Açılış toplantısı ile başlayan değerlendirme süreci 24,25,26 Aralık 2018 tarihlerinde ilgili Ana Bilim Dalı Başkanlıkları ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından, kapanış toplantısı ve raporlama süreci ile sonlandırılmıştır.
Hastanemiz, kalite yönetimi sürecinde; 2014 yılında 40 standart üzerinden 66 puan, 2016 yılında 56 standart üzerinden 58.6 puan, 2017 yılında 95 standart üzerinden 79.94 puan, 2018 yılında 557 standart üzerinden 87,77 puan sağlayarak süreçteki yükselişini sürdürmeye devam etmiştir.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt'un yaptığı açıklamada, “Yönetim olarak gerek hastalarımıza hizmet noktasında, gerekse teknoloji ve güncel tedaviyi takip noktasında hep ileride olmayı ilke edindik. Buradan yola çıkarak iyi bir kalite ekibiyle sürekli artan standartlar karşısında çalışmalarımızı arttırıp daha da iyi konumlar elde ettik. Bu imkanları bize sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Hastane kalite birimimiz sorumlusu Sadık Kaplan ve kalite ekibi üyeleri; Rabia Erdoğan, Gülcan Çetin ve Ali Gökhan Dereli ile sahada özveri ve fedakarlıkla çalışan hemşire arkadaşlarımıza, sağlık teknisyenlerimize ve teknik ekiplerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.” dedi.

• Başhekime Mesaj
  • Etkinlik Takvimi